НИЕ СМЕ СРЕЌНИ
ЗА ВАШАТА ПОСЕТА!

Со задоволство би закажале состанок со вас користејќи го формуларот или телефонски.

Комплетен спектар од услуги во стоматологијата

Главните дејности на стоматолошката ординација се имплантологија и ендодонција (лекување на коренски канали).Со помош на тимот од околу 10 специјализирани стоматолози ги нудиме речиси сите терапевтски подрачја на една современа стоматолошка ординација.Во нив спаѓаат ефикасни програми за забна профилакса, современо лекување на кариес и терапија со реставрирање, вградување на висококвалитетни протези и третман на пародонтитис.


Зачувувањето на сопствената, природна забна супстанција е секогаш во центарот на нашите активности.


Освен тоа, на нашите пациенти им нудиме третмани на детски заби и естетски стоматолошки третмани, како што се белењето заби со методата Zоом или со керамички лушпи.Не само нашите стоматолози, туку и нашите асистентки ги квалификуваме преку редовни обуки.

 
 

Безболна посета кај забар

Во случај на пациенти кои се плашат, кај третмани на деца или за вршење на комплетна реставрација, нудиме и третман под општа анестезија или под седативи. Просториите на нашата ординација се модерно и атрактивно опремени, бидејќи сакаме да се чувствувате добро згрижени.

Нашиот тим Ви стои на располагање од понеделник до сабота. После работното време можете да побарате помош кај нашата служба за итна стоматолошка помош на бројот:0911 / 588883 – 55 или на Интернет.


Се радуваме на Вашата посета! Тимот на Вашата стоматолошка ординација Д-р Лудвиг и Колеги