JEMI TË GEZUAR PËR VIZITËN TUAJ!

Ne do të jemi të lumtur të caktojmë një takim me ju nëpërmjet formularit ose telefonit.

Spektri i plotë të shërbimeve mjekësore Stomatologjike| Gama e plotë të Shërbimeve mjeksore Stomatologjike

Fushat e Veprimit të ofruara nga Ordinanca Stomatologjike janë Implantologjia dhe Endodontia (trajtimi i rrënjëve). Me një Skuadër prej rreth 10 Stomatologëve dhe Stomatologeve të Specializuar ju ofrohen pothuajse të gjitha Zonate Terapive të një Ordinance moderne Stomatologjike. Këto përfshijnë programe me Efekt për profilaksin dentare, një trajtim bashkëkohor i kariesit dhe terapi restauruese, integrimi i zëvendësimit me cilësi të lartë të dhëmbëve dhe trajtimet periodontale. Ruajtja e Strukturës së vet dhëmbit natal është gjithmonë në në qender të përpjekjeve tona.


Përveç kësaj ne i ofrojmë pacientëve tanë stomatologji pediatrike, si dhe trajtime estetike të dhëmbëve si Zoom-Bleaching ose Veneers. Jo vetëm Stomatologët tanë, por edhe asistentet tona kualifikohen në seancat e rregullta të trajnimit.

 
 

Vizitë tek dentisti pa pasur frikë

Në rastin e pacientëve që kanë frikë, në rastin e trajtimit të fëmijëve ose për kryerjen e riparimeve të plota ne mundësojmë edhe një trajtim nën narkozë të plotë ose në gjumë. Ambientet e klinikës tonë janë moderne dhe po ashtu të mirë pajisura, pasi ne dëshirojmë që ju ndiheni sa më të rehatshëm.


Skuadra jonë është me kënaqësi në dispozicionin tuaj nga e Hëna deri të Shtunën. Jashtë Orarit të punës ju mund të gjeni ndihmë tek shërbimi dentar i emergjencës në numrin e telefonit: 0911 / 588883 – 55 ose në Internet.
Është kënaqësi për ne që të na vizitoni! Ekipi i Ordinancës Stomatologjike Dr. Ludwig & Kolegët