Alte Reutstraße 172, Fürth 90765

0911-79 19 20

KONTAKT

Zahnarztpraxis Dr. Ludwig und Kollegen MVZ GmbH
Alte Reutstr. 172
90765 Fürth

Numër telefoni: 0911-79 19 20

Si të arrini atje me transport publik:

Merrni autobusin numër 33 në stacionin Jenaer Straße ose autobusin numër 178 në stacionin "Im Stöckig". Ju gjithashtu mund të përdorni shërbimin VGN dhe të përcaktoni lidhjen e saktë me informacionin e kohës këtu:

von   
nach Fürth/Alte Reutstraße 172
am   um    abfragen

Formulari i kontaktit:

  •