Alte Reutstraße 172, Fürth 90765

0911-79 19 20

Контакт

Zahnarztpraxis Dr. Ludwig und Kollegen MVZ GmbH
Alte Reutstr. 172
90765 Fürth

Telefon: 0911-79 19 20
E-Mail: dr.ludwig@zahnarzt-ludwig.deПристап со јавен превоз:

Земете го автобусниот линиски превоз бр. 33 до станицата Jenaer Straße или линискиот превоз бр. 178 до станицата "Im Stöckig". Исто така можете да го искористите сервисот VGN за да најдете соодветна врска со распоредот на времето тука:

von   
nach Fürth/Alte Reutstraße 172
am   um    abfragen
  •  

Нашиот работен временски рок

За пациентите со болка сме достапни на краток рок по предварителна телефонска нарачка.


Нашата практика е организирана со цел намалување на времето на чекање како практика со нарачки. Ако не можете да ја почитувате вашата нарачка, ве молиме известете нè на време.


Во случај на спешни ситуации, можете да не контактирате на Тел. 0171-7719574

Понеделник: 7.30 - 20.10

Вторник: 7.30 - 20.10

Среда: 7.30 - 20.10

Четврток: 7.30 - 20.10

Петок: 7.30 - 18.10

Сабота: 9.00 - 13.10


Состанок по предварителна нарачка