Alte Reutstraße 172, Fürth 90765

0911-79 19 20

Dr. Volker Ludwig, Stomatolog dhe Implantolog

Stomatologu Dr. Volker Ludwig ka arritur në rajonin e Nurembergut, përmes përvojes së tij gjat viteve të shumta dhe punës profesionale në stomatologji, një prestigj të lartë dhe një reputacion të shkëlqyer. Si implantolog me përvojë ai në klinikën dentare Dr. Ludwig & Kolegët kujdeset për fushat e implantologjisë dhe kirurgjisë dentare. Ai drejton një skuadër prej rreth 10 dentistësh dhe 60 punonjësish.


Përveç të tjerave Dr. Ludwig është një referent në lidhje me temat që kanë të bëjnë me implantologjinë.

Dr. Volker Ludwig

StomatologuCurriculum vitae

Themelimi i Ordinancës Prill 1996

 • Fusha e veprimit: Implantologjia BDIZ
 • Protetikë
 • Fokusi i punës në klinikë:
  • Zëvendësime dhëmbësh me cilësi të lartë dhe implantologji
  • Kirurgji dentare


Professional body

 • Shoqëria Gjermane për Implantologji orale (DGOI)
 • Shoqëria Gjermane për Implantologji (DGI)
 • Shoqëria Gjermane për Mjekësinë e Dhëmbëve, Gojës dhe Nofullës (DGZMK)
 • Shoqata federale e dentistëve në Evropë që merren me implantologji (BDIZ EDI)
 • Shoqata Gjermane për Mjekësi Dentare të Protezave (DGPro)